İl Milli Eğitim Müdürümüzün Okulumuzu Ziyaretleri

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nevzat AKBAŞ okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

15.02.2024 64

İl Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ beraberinde Şube Müdürümüz Adnan CANSIZ ile birlikte  okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaret esnasında Okulumuz Müdürü Recep BÖREKCİ 'den eğitim-öğretim ve fiziki durum ile eğitim kenti Karabük projesi kapsamında yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Öğretmenler odasında öğretmenler ile de bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ İlimizin akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarında büyük bir ivme kazandığını, bu başarıların temelinde ise öğretmenlerin olduğunu vurgulayarak, çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eğitim Kenti Karabük ve Dilimizin Zenginlikleri programlarının uygulama esasları noktasında değerlendirmelerde bulunan Sayın Nevzat AKBAŞ, ardından öğretmenlerin istek ve taleplerini dinleyerek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

15-02-202415-02-2024